Segíti az avon tanácsadónők munkáját

Az avon tanácsadónő munkáját kiváló segédeszközök és tapasztalt szakmai háttér segíti. A legfontosabbak a következők:

Avon katalógus

A színvonalas avon brossurák három hetente jelennek meg. Folyamatosan megújuló kínálattal, illatosított oldalakkal segítik a vásárlók választását. A tanácsadónők munkáját segítik a nagyon jó termékleírások, magyarázatok. A katalógusokban található termékek nagy része árkedvezménnyel rendelhető, sőt különböző akciókkal, nyereményjátékokkal is tarkítják a kedvezmények sorát. A katalógusok majdcsak a tanácsadók helyett mutatják be az avon termékeket, de személyes tapasztalatokat elmondását, élő termékek bemutatását természetesen nem pótolja.

 

 

Avon jutalék

Az avon tanácsadónők rendeléseik mértékében jutalékban részesülnek. Összmegrendeléstől függően nö a jutalék százaléka. A százalék mértéke 15-20-25 és 35%lehet. Az új tanácsadónők a jutalék mellett ajándékokhoz, nagyon kedvező árú termékcsomagokhoz is juthatnak. A progressziv jutalékozás ösztönzőleg hat a megrendelés értékére.

 Internet

A tanácsadónők önálló weboldallal rendelkeznek ahol feladhatják a rendeléseiket a nap bármely szakában. A rögzitett termékek listája visszanézhető, ellenőrízhető. Igy a megrendelés rögzítésekor kevesebb a hibalehetőség.Akik interneten adják le a rendeléseiket, különleges internetes és bemutatóajánlatokkal találkoznak. Adott nap délelőtt 10 óráig leadott rendelést másnap átvehető a postán. Nagyon praktikus és naprakész nyilvántartást, rendelési módot biztosít.

 

 

 Kiszállítás

Az avon csomagok kiszállítását a Magyar Posta Rt. végzi. A csomagok kérhetők a postára, vagy adott szállítási cimre. A kiszállítás pontos és megbízható. Postákra és lakcimre minden hétköznap van kiszállítás. A visszáruzás is megoldható a lakcimre kiszállító postás segítségével vagy a postahivatalokon keresztül.

Avon termékminták

A termékek megismerését nagyban segítik a különféle termékminták. Jómagam mindig szoktam adni a vásárlóimnak a csomagátadás alkalmával. Örülnek neki, illetve lehetőséget ad olyan termékek kipróbálására, melyet még nem használtak, illet teljesen új termék bemutatására.

Információs anyagok

Az avon katalógus mellett roppant jó segédszeköz a FOCUS ahol a tanácsadónőknek szóló kedvezmények és ösztönzők színvonalasan be vannak mutatva. Illetve tartalmazza még az aktuális kampány marketing és legfontosabb termékinformációit. Emellett sok olyan avon termékeket lehet rendelni az avontól, melyek az aktuális katalógusban nem látható. Ezek összesítése egy külön lapon szerepel a mintatermékek, bemutató ajánlatok cikkszámaival együtt. Itt vannak felsorolva az avon logós termékek és eladási segédeszközök - csomagolóanyagok - is. Az aktuális információs anyagokat megtalálod a honlapon is.

 

Koordinátori háttér

A tanácsadók az avon központi ügyfélszolgálatán kívül bizalommal fordulhatnak a lakóhelyük közelségében tevékenykedő koordinátorukhoz, akinek segítségével csatlakozott az avon rendszeréhez. Igy a segítség nemcsak a személytelen telefon vagy internet segítségével vehető igénybe, hanem személyes segítségnyújtásban is megvalósulhat. A személyes tanácsadást a körzetekben megtalálható Avon Kontaktpontok is segítik ahol majdcsak minden, a katalógusokban bemutatott termék megtekinthető, kipróbálható. Csapatunkkal a debreceni körzet központjában is találkozhatsz, kérd a segítségünket!

Ösztönzők, fejlesztési programok

Háromhetente megjelenő, közel 150-160 oldalas katalógusok nagy részében kedvező árú, árkedvezményes termékekkel találkozhatsz. Ezek a vásárlók által is elérhető kedvezmények. A tanácsadónőket további kedvezmények is várják, melynek nagy része a My avon magazinunban, vagy önállóan megjelenő hirdető lapokon tajákozódhatsz. Extra árkedvezmények (akár 40-50%), ajándéktermékek, ajándékcsomagok várnak.

Adatlap